Magic Within

#7 Wat de dood je kan leren over het leven

Hallo mooie jij,

Ik wil het graag over de dood hebben en hoe het je kan helpen om je vrij en gelukkig te voelen. Misschien denk je nu wel na het lezen van deze laatste zin: “Waarom zou je in vredesnaam over de dood willen hebben? Het is iets naars, dus waarom zou je er überhaupt over willen nadenken?” Ik begrijp deze gedachtengang heel goed, want ik vermeed het onderwerp zelf ook altijd. Ik had namelijk een grote angst voor de dood. Maar ik heb geleerd dat wanneer je de dood  accepteert het een deur naar bevrijding wordt. Wil je weten hoe? Bekijk de video en laat je inspireren hoe je je vrij en gelukkig kan voelen.

Liefs, Kathinka

  • Abonneer je op Kathinka’s wekelijkse vlogs

  • lees hier mijn hele verhaal
  • Hoe kan ik je helpen?