Magic Within

#9 Je bent je eigen Goeroe

Hallo mooie jij,

Ik heb een heel inspirerend onderwerp voor je en het is een van mijn favorieten: namelijk dat je je eigen goeroe bent. Iedereen heeft eigen goeroe in zichzelf, oftewel jouw intuïtie, jouw hogere zelf of jouw innerlijke wijsheid. Alleen jij weet wat goed voor je is, wat jouw pad is en wat bij jou hoort. Jij voelt wat voor soort baan bij je past, of je kinderen wil of niet, wat voor partner je wil hebben, welke vrienden echt bij je horen, hoe jij je leven inricht en wat de volgende belangrijke stap is in je leven.

In deze video vertel ik waar een goeroe voor staat en hoe je contact kan maken met jouw innerlijke goeroe.

Ik hoop dat deze video je inspireert om je vrij en gelukkig te voelen.

Liefs, Kathinka

 

 

 

  • Abonneer je op Kathinka’s wekelijkse vlogs

  • lees hier mijn hele verhaal
  • Hoe kan ik je helpen?